Monteur

Different Doors is momenteel op zoek naar een:

Monteur (40 uur)

Different Doors groeit hard en daarom zoeken we een monteur. Een vakman met oog voor detail. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gewoon keigoed: topmateriaal van de beste merken, alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een meer dan dik salaris.

Over Different Doors
Different Doors is gespecialiseerd in garagedeuren en bedrijfsdeuren. Met onze maatwerkdeuren maken we iedere woning een stukje mooier. Different Doors legt de lat hoog, en als het even kan nog een stukje hoger. Inderdaad: we zijn innovatief en gaan geen uitdaging uit de weg. Dat zie je terug in onze projecten: wij maken deuren die je nergens anders ziet. Wij zijn Different Doors en we doen alles net even anders.
Wat krijg jij?
  • Uitdagende projecten met een hoge WOW-factor
  • Uitstekend startsalaris: vanaf €2200 (bruto)
  • Altijd werken met high-end materiaal*
  • Alle ruimte om te leren
  • Geweldige collega’s

Samen de schouders eronder
Different Doors is groots in garagedeuren, maar er is ook ruimte voor grappen en grollen. Een bedrijf dat voelt als een soort vriendenclub, waar je hoogstpersoonlijk wordt ingeleerd door Thomas (38) en jij je collega’s pas echt leert kennen tijdens het biertje op de vrijdagmiddagborrel. Samen de schouders eronder, samen toffe projecten neerzetten, samen groeien: dát is Different Doors.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Volleerd monteur of gewoon ’n handige Harrie? Dan willen we je graag in ons team. Bel naar ons en wij zullen je eventuele vragen beantwoorden. Mailen mag natuurlijk ook.
We ontvangen je sollicitatiebrief, CV en een recente pasfoto graag per mail op e-mail adres: vacatures@differentdoors.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sil Kuppens op +31 (0)495-470000.