Nieuw bij Different Doors, de Garagedeur Designer!

Ontwerp de garagedeur van uw dromen met de ‘Garagedeur Designer’ van Different Doors. In 6 eenvoudige stappen stelt u de onderhoudsarme openslaande garagedeur van uw samen. Bepaal de afwerking, kleur, opties en bestel online of vraag een offerte aan. Één van onze adviseurs komt altijd definitief inmeten zodat de maatvoering altijd klopt.

 • Ontwerp zelf de garagedeur van uw dromen
 • Geen fysieke afspraak aan huis meer nodig
 • Meetafspraak op een ander moment (max. 20 minuten)
 • Altijd 100% maatwerk
 • Al vanaf €2599 inclusief btw en montage

Volg het eenvoudige stappenplan op weg naar de garagedeur van uw dromen.

Handig om vooraf te weten:

Na het indienen van uw configuratie nemen we binnen 3 werkdagen contact met u op om een juiste en definitieve prijsbepaling aan u door te geven.

Heeft u een bestelling geplaatst? Dan nemen wij contact op om een inmeetafspraak in te plannen.

Een inmeetafspraak kost maximaal 20 minuten op locatie.

Vele ontwerpen mogelijk, u bepaalt het design…

 • Bepaal de kleur van de kozijnen, scharnieren en de deurvleugels.
 • Kies de belijning die het beste bij uw wensen past
 • Glas in de deur? U bepaalt waar en welke soort.
 • En nog veel meer opties en mogelijkheden…

Kies een voorbeeld garage om te zien wat het beste bij uw stenen of stucwerk past

U kunt kiezen uit verschillende steensoorten of stucwerk.

 

Glas in de garagedeur? Bepaal zelf de soort en plaats.

Glas zorgt voor natuurlijk licht in de ruimte. Door het gebruik van HR++ glas blijft de garage bovendien perfect geïsoleerd.

Laatst geconfigureerde modellen van onze klanten

Pas deze eenvoudig aan naar uw eigen wensen

verticale openslaande garagedeur witte openslaande garagedeur met glas verticale glasstrook openslaande garagedeurhorizontale openslaande garagedeur

 


Openslaande garagedeuren van Different Doors

 • Geheel op maat gemaakt, u bepaalt de uitstraling
 • Leverbaar in alle kleuren en optioneel HR++ glas
 • Goed geïsoleerd, geen koudebrug
 • Met SKG *** sloten beveiligd tegen inbraak

Vakkundig gemonteerd, met 10 jaar garantie!


        


Veelgestelde vragen vooraf

Als u een kanteldeur of garagedeur wilt vervangen kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Isolatie speelt vaak een belangrijke rol. Een kanteldeur is een stalen plaat met een dikte van 3 millimeter die open en dicht kantelt. Tussen de openingen aan de zijkant kan veel koude lucht (tocht) naar binnen. Een openslaande garagedeur heeft standaard vele opties die zorgen voor een optimale isolatie.

Een garagedeur vervangen kan ook een andere reden hebben, namelijk veiligheid. Waar een kanteldeur vaak met 1 of 2 kunststof blokjes sluit die bij kwade bedoelingen met een koevoet makkelijk te forceren zijn, sluit een openslaande garagedeur erg veilig met standaard driepuntssluiting en SKG*** beslag.

Het gebruiksgemak kan een derde reden zijn voor het vervangen van uw huidige kanteldeur. Uw oude kanteldeur en/of garagedeur gaat vaak handbediend open en dicht waarbij er soms boven de macht kracht gezet moet worden. Openslaande garagedeuren zijn erg handig in het gebruik. Het hele gezin kan op een eenvoudige manier de gewenste deur openen zodat er makkelijk met de fiets doorheen gelopen kan worden. Indien nodig opent u gemakkelijk beide deuren.

Een garagedeur vervangen kan natuurlijk ook voortkomen uit de wens om iets aan de uitstraling van uw garage en/of huis te doen. Zo krijgt uw huis en garage bij het vervangen van uw garagedeur meteen een andere look. Mocht er na het verwijderen van de bestaande garagedeur eventueel hak of breekwerk zichtbaar zijn, dan wordt dit bij de montage van de nieuwe deur onzichtbaar.

Natuurlijk! Uw garagedeur laten vervangen door Different Doors is mogelijk voor elke renovatie- en inbouwsituatie. Omdat wij alle garagedeuren op maat produceren en wij geen standaardmaten of inbouwbeperkingen kennen, is er ontzettend veel mogelijk. Ook voor het vervangen van uw garagedeur!

Vaak ziet u dat enkel de panelen van openslaande garagedeuren geïsoleerd zijn, maar het kozijn zelf niet. Hierdoor komt er toch nog warmte en kou vanuit buiten naar binnen. Different Doors produceert compleet geïsoleerde garagedeuren, inclusief geïsoleerd kozijn. Een thermische onderbreking in het kozijn voorkomt dat warmte en kou via het kozijn naar binnen zou kunnen komen. De openslaande deuren van Different Doors bevatten een dikte van zes centimeter.

Openslaande garagedeuren van Different Doors zijn gecertificeerde garagedeuren en dus voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen betekent dat gecertificeerde garagedeuren zorgen voor mindere inbraakgevoeligheid van uw huis of garage. De openslaande garagedeuren zijn volledig door SKG getest aan de hand van alle veiligheidsmaatregelen vermeld in de beveiligingsrichtlijn en productenlijst. Openslaande garagedeuren van Different Doors hebben weerstandsklasse 3 doorstaan en beschikken dus over SKG***. Dit wil zeggen dat de garagedeuren over een extreme veiligheid, kwaliteit en inbraakwerendheid beschikken.