Garagedeuren Hilversum

Wilt u uw huidige kanteldeur vervangen voor een mooie openslaande deur? Of wilt u juist uw huis een luxe en exclusieve uitstraling geven door te kiezen voor een houten garagedeur? Wat u ook wilt en waar u ook woont, Different Doors is de totaalleverancier op het gebied van garagedeuren in heel Nederland. We zijn onder meer werkzaam in de volgende regio’s: Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, en Amersfoort.

Hilversum garagedeuren houten sectionaaldeuren

Houten sectionaaldeur Hilversum

Een houten sectionaaldeur geeft uw woning een natuurlijke, warme en luxe uitstraling. Er zijn oneindig veel toepassingen mogelijk. Bij Different Doors leveren wij u dé houten deur die u zoekt! Bent u benieuwd naar eerder uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje in het fotoboek!

Hilversum houten sectionaaldeuren garagedeuren

Andere soorten garagedeuren

Different Doors ontwerpt, produceert en installeert garagedeuren geheel op maat en naar wens van de klant. De garagedeur wordt geheel afgestemd op uw eigen gebruikswensen, smaak en de uitstraling van uw woning. Naast houten sectionaaldeuren kunt u bij ons ook terecht voor onder andere de volgende soorten garagedeuren:

In onze showroom in Budel kunt u de verschillende deuren, mogelijkheden en kleuren bewonderen. De showroom is iedere zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u liever een geheel vrijblijvend gesprek bij u in Hilversum? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op; we plannen graag een afspraak met u in.