Redenen om te kiezen voor Different Doors

Different Doors is dé specialist in garagedeuren. Alle deuren worden op maat ontworpen en in eigen beheer geproduceerd. Voor ons is elk project uniek. Steeds streven wij naar de ideale garagedeur voor de gebruiker én de woning waarvoor wij ontwerpen. Wij leveren elektrische garagedeuren, zijwaartse garagedeuren en openslaande garagedeuren gemaakt van hout of onderhoudsvrije materialen. Wij geven u vijf redenen om te kiezen voor een garagedeur van Different Doors.

Reden 1:
Op maat gemaakt

Elke garagedeur van Different Doors wordt geheel op maat geproduceerd. Dat geeft ons de volledige vrijheid in het ontwerpproces. Materialen, kleuren, profilering en uitstraling worden geheel in samenspraak met u bepaald. Het resultaat is een garagedeur die perfect past bij uw smaak én uw woning. Ook voor unieke en bijzondere garagedeuren deinzen wij niet terug. Maak ons deelgenoot van uw dromen en daag ons uit deze te realiseren!

Reden 2:
Geïsoleerd en veilig

Onze garagedeuren onderscheiden zich door hun uitgebreide veiligheids- en isolatie-opties. Alle garagedeuren kunnen worden voorzien van geïsoleerde kozijnen en panelen tot wel 60 mm dik. De garagedeuren kunnen naar wens worden voorzien van diverse veiligheidsopties, zoals een stalen sluitkom, espagnoletsluitingen, driepuntssluitingen of dievenklauwen. Sommige garagedeuren kunnen wij leveren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen tot weerstandsklasse 3. Dit is de hoogste klasse van dit anti-inbraak keurmerk.

Reden 3:
Hoogwaardige kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring weet u het zeker: met Different Doors kiest u voor vakmanschap van de bovenste plank. Alle garagedeuren worden in eigen beheer ontworpen én geproduceerd en daarbij maken wij alleen gebruik van de allerbeste materialen. Garagedeuren van Different Doors zijn van de hoogste kwaliteit en staan garant voor een jarenlang plezierig gebruik. Different Doors innoveert bovendien continu. Dat leidde bijvoorbeeld al tot de verticale garagedeur, een deur die tot op de dag van vandaag menigeen versteld doet staan!

Reden 4:
Vakkundig geplaatst

Different Doors beschikt over eigen vakkundige montageteams. Onze ervaren medewerkers beschikken over oog voor detail en zorgen voor een perfecte montage, installatie en afwerking van uw nieuwe garagedeur. Desgewenst kunnen wij ook uw oude garagedeur voor u afvoeren.

Reden 5:
10 jaar all-in garantie

Hoe robuust onze deuren ook zijn, zelfs Different Doors kan niet garanderen dat er nooit iets stuk gaat. Wat wij wel kunnen, is zorgen dat het probleem snel en goed wordt opgelost. Op ieder type garagedeur geven wij 10 jaar all-in garantie. Dat betekent dat bij normaal gebruik alle slijtage en schade onder de garantieregeling valt. Ons serviceteam staat in spoedgevallen binnen 24 uur voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.