Different Doors
Average rating:  
 0 reviews

Redenen om te kiezen voor Different Doors

Different Doors is dé specialist in garagedeuren en voordeuren. Alle deuren worden op maat ontworpen en in eigen beheer geproduceerd. Voor ons is elk project uniek. Steeds streven wij naar de ideale deur voor de gebruiker én de woning waarvoor wij ontwerpen. Wij leveren elektrische garagedeuren, zijwaartse garagedeuren en openslaande garagedeuren gemaakt van hout of onderhoudsvrije materialen. Daarnaast produceren en monteren wij ook houten voordeuren. Wij geven u vijf redenen om te kiezen voor een garagedeur of voordeur van Different Doors.

 

Reden 1:
Op maat gemaakt

Elke deur van Different Doors wordt geheel op maat geproduceerd. Dat geeft ons de volledige vrijheid in het ontwerpproces. Materialen, kleuren, profilering en uitstraling worden geheel in samenspraak met u bepaald. Het resultaat is een garagedeur die perfect past bij uw smaak én uw woning. Ook voor unieke en bijzondere garagedeuren en voordeuren deinzen wij niet terug. Maak ons deelgenoot van uw dromen en daag ons uit deze te realiseren!

Reden 2:
Geïsoleerd en veilig

Onze deuren onderscheiden zich door hun uitgebreide veiligheids- en isolatie-opties. Alle garagedeuren kunnen worden voorzien van geïsoleerde kozijnen en panelen tot wel 60 mm dik. De garagedeuren kunnen naar wens worden voorzien van diverse veiligheidsopties, zoals een stalen sluitkom, espagnoletsluitingen, driepuntssluitingen of dievenklauwen. Sommige garagedeuren kunnen wij leveren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen tot weerstandsklasse 3. Dit is de hoogste klasse van dit anti-inbraak keurmerk.

Reden 3:
Hoogwaardige kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring weet u het zeker: met Different Doors kiest u voor vakmanschap van de bovenste plank. Alle garagedeuren en voordeuren worden in eigen beheer ontworpen én geproduceerd en daarbij maken wij alleen gebruik van de allerbeste materialen. Deuren van Different Doors zijn van de hoogste kwaliteit en staan garant voor een jarenlang plezierig gebruik. Different Doors innoveert bovendien continu. Dat leidde bijvoorbeeld al tot de verticale garagedeur, een deur die tot op de dag van vandaag menigeen versteld doet staan!

Reden 4:
Vakkundig geplaatst

Different Doors beschikt over eigen vakkundige montageteams. Onze ervaren medewerkers beschikken over oog voor detail en zorgen voor een perfecte montage, installatie en afwerking van uw nieuwe deur. Desgewenst kunnen wij ook uw oude garagedeur of voordeur voor u afvoeren.

garantie badge

Reden 5:
10 jaar garantie

Hoe robuust onze deuren ook zijn, zelfs Different Doors kan niet garanderen dat er nooit iets stuk gaat. Wat wij wel kunnen, is zorgen dat het probleem snel en goed wordt opgelost. Op ieder type deur geven wij 10 jaar garantie. Dat betekent dat bij normaal gebruik alle slijtage en schade onder de garantieregeling valt. Ons serviceteam staat in spoedgevallen binnen 24 uur voor u klaar!

We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“We zijn heel tevreden met de deur”

Ik kende de normale garagedeuren en de kanteldeuren en wist niet of een zijwaartse garagedeur wel zou werken in de praktijk. De twijfel werd snel weggenomen door Sil Kuppens van Different Doors. De garagedeur moet wat hij moet doen en door het zijwaartse beweging hebben we alle ruimte tot aan het plafond. Mensen komen weleens naar ons huis kijken en we bevelen Different Doors dan ook aan…

Meer zien van dit project inclusief een interview met de klant?

Familie de Ruiter, Mierlo

Lees meer verhalen van klanten

Garagedeuren van Different Doors

 • Altijd maatwerk
 • Perfecte isolatie
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Vakkundig geplaatst
 • 10 jaar garantie 

Offerte voor een garagedeur of voordeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan hebt! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

  Ingevulde gegevens worden door ons beveiligd opgeslagen en enkel gebruikt om uw vraag te beantwoorden en de aangevinkte informatie toe te zenden . We delen uw gegevens niet met derden, sturen geen spam en zullen uw vraag zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

  Liever direct contact?
  Bel ons of neem contact op

  Bel 0495 470 000 Neem contact op