Zijwaartse sectionaaldeur – Budel

In Budel heeft het montageteam van Different Doors deze mooie, zijwaartse sectionaaldeur gemonteerd. Deze garagedeur is uitgevoerd met vlak, gladde panelen wat zorgt voor een moderne, strakke uitstraling. De garagedeur is gespoten in RAL kleur naar keuze met structuurlak, wat zorgt voor een matte uitstraling.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Lees meer over onze zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse sectionaaldeuren zijn garagedeuren die via de zijkant wegdraaien. Dit type garagedeur kan worden gebruikt bij zowel haakse als schuine muren. Zijwaartse deuren zijn erg praktisch in gebruik. U opent de deur zo ver als nodig is: van een klein stukje als loopdeur, tot volledig open als garagedeur. De onderhoudsvrije zijwaartse garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en bestaan uit stalen panelen en gekogellagerde wielen. U kiest zelf voor een elektrische aansturing of handmatige bediening.

Alle eigenschappen van onze zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartse garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren