Twee openslaande deuren met smalle profilering

In Zeeland werd deze mooie openslaande garagedeur gemonteerd. Er is hierbij gekozen voor een smalle profilering, met een glad paneel. De deur is uitgevoerd in RAL 9010 en helemaal voorzien van structuur lak. Een extra optie waar hier voor gekozen is, zijn de scharnieren verzonken in het kozijn. De verzonken scharnieren, zijn net als de standaard scharnieren, drie dimensionaal te verstellen.

De binnenzijde van de openslaande deuren zijn afgewerkt met een vlakke plaat, ook uitgevoerd in de RAL kleur 9010. Bekijkt u ook eens onze overige onderhoudsarme openslaande garagedeuren:

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren