Twee identieke garagedeuren buren

Deze buren hebbben beide voor een elektrische garagedeur gekozen met een zelfde uitstraling; horizontale middenprofilering panelen met een houtnerf motief in ralkleur naar keuze.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Twee elektrische garagedeuren, buren” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160423122333/twee-sectionaaldeuren-garage-buren.jpg” active=”active”/] [slide title=”Twee elektrische garagedeuren, buren” image=”https://www.differentdoors.nl/wp-content/uploads/2016/04/twee-garagedeuren-elektrisch-sectionaal-buren.jpg”/] [slide title=”Twee elektrische garagedeuren, buren” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160423122324/twee-elektrische-garage-deuren-buren.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: