Twee elektrische sectionaaldeuren – Nederweert

Twee elektrische sectionaaldeuren gemonteerd in Nederweert. Deze elektrische sectionaaldeuren zijn uitgevoerd met houtnerf panelen in RAL kleur naar keuze. Ook zijn de garagedeuren volledig geisoleerd, voorzien van industriele ophanging en gekogellagerde loopwielen en lagers van het verenpakket.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Twee elektrische sectionaaldeuren – Nederweert” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/elektrische-sectionaal-deuren-houtnerf-panelen.jpg” active=”active”/] [slide title=”Twee elektrische sectionaaldeuren – Nederweert” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/elektrische-sectionaal-deuren-houtnerf.jpg”/] [slide title=”Twee elektrische sectionaaldeuren – Nederweert” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/elektrische-sectionaal-deuren-kleur-naar-keuze.jpg”/] [slide title=”Twee elektrische sectionaaldeuren – Nederweert” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/binnenkant-sectionaal-deuren-elektrisch.jpg”/] [slide title=”Twee elektrische sectionaaldeuren – Nederweert” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/binnenkant-sectionaal-deuren-veilig-geisoleerd.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: