Snelloopdeur (bedrijfsdeur)

Different Doors plaatste deze snelloopdeur in een bedrijfspand van een tevreden klant. De deur is zo ontworpen dat deze luchtdicht is en snel opent en sluit zodat nauwelijks temperatuurverschillen ontstaan tussen verschillende ruimtes. Bovendien is de snelloopdeur elektrisch aangedreven. Op deze manier worden klimaatbeheersing energie besparen een stuk gemakkelijker! Door het flexibele materiaal dat wordt gebruikt, is de snelloopdeur veilig voor personen en eventuele uitrusting.

Snelloopdeur of andere bedrijfdsdeur in uw pand?

Op zoek naar een snelloopdeur of een andere soort bedrijfsdeur voor in uw pand? Different Doors is graag de specialist die u voorziet in deze behoefte. Met onze ruime ervaring plaatsten we op vele andere plekken gelijksoortige deuren. Bekijk bijvoorbeeld deze witte snelloopdeuren of deze branddeuren in Hapert.

Offerte aanvragen of afspraak maken?

Wilt u weten wat Different Doors voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en leg ons uw wensen of ideeën voor. We denken graag met u mee. Wilt u liever sneller naar een eindresultaat? Vraag dan direct een offerte aan zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Offerte aanvragen
10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: