Sectionaaldeur volledig glas + loopdeur

Voor een showroom in Budel is deze mooie en praktische sectionaaldeur geplaatst. Deze sectionaaldeur bestaat volledig uit glas, bezit een loopdeur, is optimaal geïsoleerd en is voorzien van de nodige veiligheidsopties.

Different Doors door heel Nederland

Different Doors plaatst niet alleen sectionaaldeuren in de regio van Budel, maar is werkzaam door heel Nederland. Zo plaatste Different Doors deze industriedeuren in Valkenswaard en deze vaste pui met loopdeur in Eindhoven. Zoals te zien is aan deze projecten, plaatsen we niet alleen standaard garagedeuren, maar zijn we ook uw partner als het aankomt op industriedeuren of bedrijfsdeuren.

Different Doors voor uw project?

Wilt u weten wat Different Doors voor u kan betekenen? We kijken graag met u mee naar uw project. Neem contact met ons op om uw ideeën eens door te spreken. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan werken we nog sneller toe naar een eindresultaat!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Offerte aanvragen
10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: