Sectionaaldeur in RAL 6009, met ramen

Different Doors monteerde in Den Dungen (Noord-Brabant) een elektrische garagedeur en een houten sectionaaldeur.

De elektrische sectionaaldeur is uitgevoerd in een paneel met midden profilering en houtnerf, in de kleur RAL 6009. Daarnaast is de deur voorzien van hardglas, zodat de achter liggende ruimte voorzien wordt van extra licht inval. De houten sectionaalpoort is 6 meter breed en verticaal geprofileerd. De sectionaaldeur is uitgevoerd in de houtsoort Red Cedar en ook voorzien van de RAL kleur 6009.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Sectionaaldeur in RAL 6009, met ramen” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/sectionaaldeur-midden-profilering-houtnerf-glas.JPG” active=”active”/] [slide title=”Sectionaaldeur in RAL 6009, met ramen” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/garagedeur-houtnerf-ramen-ral-6009.JPG”/] [slide title=”Sectionaaldeur in RAL 6009, met ramen” image=”http://houten-garagedeuren.s3.amazonaws.com/houten-garage-poort-verticaal-RAL-6009.JPG”/] [slide title=”Sectionaaldeur in RAL 6009, met ramen” image=”http://houten-garagedeuren.s3.amazonaws.com/houten-sectionaaldeur-verticaal-geprofileerd-RAL-6009.JPG”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: