Sectionaaldeur met gouden object en bestickering

Een zeer speciale wens in vervulling laten gaan. Different Doors levert maatwerk en produceert garagedeuren geheel naar wens van de klant. Zo wilde deze klant graag een onderhoudsvrije, elektrische sectionaaldeur in een bepaalde stijl. Op de elektrische garagedeur is een gouden object gemonteerd. Het zetwerk is uitgevoerd met gouden bestickering. Een unieke garagedeur, volledig naar wens van de klant.

Alles is mogelijk

Wilt u graag meer informatie over deze specifieke garagedeur ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen garagedeur op maat. Liever een ander soort materiaal of afwerking? Daag ons uit.

Gerelateerde projecten
Bijzondere garagedeuren

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Bijzondere garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel