Witte garagedeur met loopdeur

Reeds werd door het team van Different Doors dit project gemonteerd. Er is gekozen voor een witte garagedeur (sectionaaldeur) met daarnaast een loopdeur in dezelfde stijl als de sectionaaldeur. Beide deuren zijn voorzien van een vlak, glad paneel in de RAL kleur 9001 met structuur lak.

Om het geheel netjes af te kunnen werken is er een koker geplaatst in dezelfde kleur als de deur. Tevens is er zetwerk rondom de deur gemonteerd. Dit alles zorgt een keurig eind resultaat.

Blijf genieten en laat je inspireren door onze projecten, bekijk ook eens onze witte geïsoleerde garagedeur of onze witte garagedeur met vlakken.

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: