Witte openslaande garagedeuren met ventilatie roosters

Na demontage van de bestaande deur, werd er in Hooge Zwaluwe (Noord-Brabant) een nieuwe openslaande garagedeur geplaatst. De nieuwe deur is voorzien van gladde panelen met een midden profilering. Er is gekozen voor de RAL kleur 9010 en de gehele deur (inclusief kozijn en scharnieren) is voorzien van een structuurslak.

Als extra opties is er hier gekozen voor helder HR++ glas en ventilatie roosters boven in de deur. Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen. Bekijkt u ook eens onze overige projecten met witte garagedeuren:

Komt u uit de omgeving van Hooge Zwaluwe en wilt u toch liever een andere kleur garagedeur? Geen enkel probleem! Vraag gerust even naar de mogelijkheden.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren