Openslaande garagedeur met vaste zijstukken

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren met vaste zijstukken. Een ideale oplossing bij openingen die breder zijn dan 2,60 meter. Door gebruik te maken van vaste zijstukken is het mogelijk om brede openingen op een fraaie manier te voorzien van een openslaande garagedeur. Deze specifieke openslaande garagedeur is voorzien van een mooie structuurlak in de kleur RAL7016. Wist u dat u bij Different Doors kunt kiezen uit alle RAL kleuren?

Deze garage hebben de vakkundige monteurs van Different Doors voorzien van een zeer veilige en geïsoleerde garagedeur met vaste zijstukken. Bij Different Doors zijn alle garagedeuren standaard voorzien van optimale isolatie en veiligheidsopties.

Standaard driepuntssluiting en SKG*** kruk

Standaard worden openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige driepuntssluiting. Hierdoor kunnen de deuren middels haaksloten op drie punten vergrendeld kunnen worden. Openslaande garagedeuren van Different Doors hebben daarnaast deurbeslag met weerstandsklasse 3, deze beschikken dus over SKG***. Dit wil zeggen dat de garagedeuren over een extreme veiligheid, kwaliteit en inbraakwerendheid beschikken.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren