Openslaande deuren kantoor aan huis

Bent u voornemens om dit jaar meer thuis te gaan werken? En gaat u daar een ruimte voor ontwikkelen? Ook daarvoor biedt Different Doors prachtige (garage)deuren. Different Doors heeft onlangs in Noord-Brabant een mooie toegang gerealiseerd bij dit kantoor aan huis. Deze wand is voorzien van twee openslaande deuren met isolerend HR++ glas. De openslaande deur is uitgevoerd in RAL kleur 7016 met structuurlak.

Er zijn talloze uitvoeringen mogelijk voor het realiseren van geïsoleerde garagedeuren passend bij uw wensen en situatie. Denk hierbij aan volledig glazen deuren, of deuren met ramen zowel in melkglas als helder glas. Different Doors helpt u graag in het creëren van een ideale ruimte. U kunt vrijblijvend een contactformulier invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Creëer de ideale thuiswerkplek

Steeds meer mensen verruilen de drukke kantoren (al dan niet noodgedwongen) in voor een thuiswerkplek. Echter, dat is niet altijd ideaal. Spelende kinderen, bellende familieleden of andere zaken die u van uw werk afleiden. Maak van uw garage een rustige, ideale werkplek met een garagedeur van Different Doors. De perfect geïsoleerde deuren zorgen voor de isolatie, zodat het ook behaaglijk is in de ruimte…

Tevens zijn alle openslaande garagedeuren voorzien van een SKG*** anti kerntrek krukset en vijfpuntsvergrendeling zodat de veiligheid gegarandeerd is.

Een praktijkruimte aan huis creëren? Alles is mogelijk

Different Doors voorziet veel praktijkruimtes, nagelstudio’s, kapsalons, beautysalons, pedicures en andere werkruimtes aan huis van een onderhoudsarme (garage)deur. Er zijn talloze mogelijkheden in uitvoering, kleur en afmetingen. U bepaalt de uitstraling zodat uw klanten al met een glimlach binnenkomen…

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren