Onderhoudsvrije sectionaaldeur met structuurlak

In Valkenswaard monteerde het team van Different Doors deze prachtige, onderhoudsvrije, elektrische sectionaaldeur, voorzien van vlak gladde panelen. Deze elektrische garagedeur is uitgevoerd in RAL kleur 7016, geheel voorzien van structuurlak. Door de structuurlak neemt de glans af en wordt er een matte look verkregen. De sectionaaldeuren van Different Doors zijn van hoge kwaliteit, top geïsoleerd en inbraakwerend.

Lees alles over de elektrische sectionaaldeuren van Different Doors:

garagedeuren youtube
[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Onderhoudsvrije sectionaaldeur met structuurlak” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/Elektrische-garagedeur-onderhoudsvrij.jpg” active=”active”/] [slide title=”Onderhoudsvrije sectionaaldeur met structuurlak” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/Elektrische-garagedeur-onderhoudsvrij-structuurlak.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: