Modern uitgevoerde garagedeur – Weert

Het montageteam van Different Doors heeft deze mooie, moderne garagedeur gemonteerd in Weert. De garagedeur is elektrisch bedienbaar, uitgevoerd met glad, vlakke panelen in RAL kleur naar keuze. De garagedeur is voorzien van structuurlak, wat een mooie matte look geeft aan de garagedeur.

Alles is mogelijk

Wilt u graag meer informatie over deze specifieke garagedeur ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen garagedeur op maat. Liever een ander soort materiaal of afwerking? Daag ons uit.

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten garagedeuren