Houten zijwaartse garagepoort uitgevoerd in cassettemotief

In Hamont (België) heeft Different Doors recentelijk deze unieke houten zijwaartse garagepoort in cassetemotief gemonteerd. In overleg met de klant is er eerst een schets ontwerp uitgewerkt. In deze schets gaf de klant zijn wensen en eisen aan die vervolgens door onze tekenaars zijn uitgewerkt in gedetailleerde tekeningen. De garagepoort is uiteindelijk geproduceerd in onze eigen fabriek.

Cassettemotief past optimaal bij een pastorijwoning

Door de toepassing van een houten garagepoort met cassettemotief blijft het klassieke karakter van een pastorijwoning intact maar dan met techniek van deze tijd. Het ander voordeel van deze zijdelinkse poort met cassettemotief is dat het twee standen heeft. Een fietserstand waarbij de poort slechts een meter opent, en een volledig geopende stand. Hierdoor is deze poort uitermate geschikt voor ieder gebruiksmoment.

Video

Houten zijwaartse garagepoort uitgevoerd in cassettemotief

Uw wensen werken wij graag uit…

De technische tekenaars van Different Doors maken van uw dromen en wensen een tastbaar ontwerp. Ze werken alles tot in de fijnste details uit. Heeft u een idee of specifieke wens? Daag ons uit!

Alles is mogelijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij uw vragen en wensen.

Offerte aanvragen
10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartse garagedeuren
Houten voordeuren