Houten voordeur met bijpassende houten openslaande garagedeur

Een zeer bijzonder project van Different Doors. Een houten voordeur en houten openslaande garagedeuren gemaakt van Afrormosia hout.

Een prachtige metamorfose binnen één dag!

De oude roldeur en voordeur zijn eerst verwijderd. Daarna zijn de nieuwe houten voordeur en houten openslaande garagedeur vakkundig gemonteerd. En dat binnen één werkdag!

De voordeur en garagedeur zijn uitgevoerd in dezelfde stijl. Met als enige verschil helder HR++ glas in de voordeur, en melk HR++ glas in de openslaande houten garagedeur. Dankzij deze mooie combinatie van houten voordeur en houten openslaande garagedeur beschikt deze woning over een fraaie uitstraling. Daarnaast zijn zowel de voordeur als de garagedeur goed geïsoleerd.

Video

De montagedag, hoe gaat dat in z'n werk?

Bekijk de video

Uw eigen voordeur en openslaande garagedeur op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen voordeur en garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige luxe garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur en voordeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren