Garagedeur en voordeur in dezelfde stijl

Bij deze klant heeft Different Doors openslaande garagedeuren en een voordeur met vast zijstuk geproduceerd in dezelfde stijl. Een prachtig mooi bij elkaar passend geheel, afgestemd op de wensen van de klant. U ziet hier zowel de buiten- als binnenkant van de deuren. Bekijk voor een ander voorbeeld ook eens dit project met openslaande garagedeur en voordeur.

Different Doors heeft ruime ervaring met het plaatsen van kwalitatief hoogstaande openslaande garagedeuren. Zie bijvoorbeeld deze verticale openslaande garagedeuren. Ook zijn er mogelijkheden met vlakverdeling, zoals te zien is bij deze openslaande garagedeur in Gelderland. Wilt u weten wat Different Doors voor u kan betekenen? Neem vooral contact met ons op en leg uw wensen voor.

openslaande-garagedeur-en-voordeur-in-dezelfde-stijl-3

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur en voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de deuren geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren