Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd

Geisoleerde sectionaaldeur uitgevoerd met industriele ophanging, gekogellagerde loopwielen en lagers van het verenpakket. Deze sectionaaldeur is uitgevoerd met midden profilering, gladde panelen in RAL kleur naar keuze. De elektrische sectionaaldeur is voorzien van een krachtige RVS motor met een RVS ketting.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/sectionaaldeuren-elektrisch-geisoleerd.jpg” active=”active”/] [slide title=”Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/veilige-sectionaal-deuren-elektrisch.jpg”/] [slide title=”Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/sectionaaldeuren-elektrisch-isolatie-veilig.jpg”/] [slide title=”Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/sectionaal-deuren-geisoleerd-veilig.jpg”/] [slide title=”Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/sectionaal-deur-geisoleerd.jpg”/] [slide title=”Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/geisoleerde-sectionaal-deuren.jpg”/] [slide title=”Elektrische sectionaaldeur, geisoleerd” image=”http://sectionaaldeuren.s3.amazonaws.com/elektrische-sectionaal-deuren-veiligheid.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: