Elektrische garagedeur – Utrecht

Het montageteam van Different Doors heeft deze elektrisch bedienbare sectionaaldeur geplaatst te Utrecht. Deze sectionaaldeur is uitgevoerd met vlakke, houtnerf panelen in RAL kleur 9016. De oude deuren zijn nog aanwezig, maar worden door de klant zelf verwijderd.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Elektrische garagedeur – Utrecht” image=”https://garagedeuren.s3.amazonaws.com/garagedeur-elektrisch-vlak-houtnerf.jpg” active=”active”/] [slide title=”Elektrische garagedeur – Utrecht” image=”https://garagedeuren.s3.amazonaws.com/garagedeur-elektrisch-houtnerf-panelen.jpg”/] [slide title=”Elektrische garagedeur – Utrecht” image=”https://garagedeuren.s3.amazonaws.com/garagedeur-elektrisch-horizontale-panelen.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: