Elektrische garagedeur stucco – Dongen

Elektrisch bedienbare sectionaaldeur van 2530 x 2850 mm [BxH]. Deze garagedeur is uitgevoerd met stucco – microline panelen in RAL kleur 6009. Ook demontage en afvoer van de oude deur en het aftimmeren van de koof heeft Different Doors verzorgd.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Elektrische garagedeur stucco – Dongen” image=”https://garagedeuren.s3.amazonaws.com/elektrisch-bedienbare-sectionaal-deur.jpg” active=”active”/] [slide title=”Elektrische garagedeur stucco – Dongen” image=”https://garagedeuren.s3.amazonaws.com/elektrische-sectionaal-deur-stucco-RAL6009.jpg”/] [slide title=”Elektrische garagedeur stucco – Dongen” image=”https://garagedeuren.s3.amazonaws.com/elektrische-garagedeur-stucco.jpg”/] [slide title=”Elektrische garagedeur stucco – Dongen” image=”https://garagedeuren.s3.amazonaws.com/elektrische-garagedeur-stucco-microline.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: