Elektrische garagedeur in kleur naar keuze

Elektrische sectionaaldeuren kunnen in elke RALkleur worden uitgevoerd. Deze elektrische garagedeur is voorzien van middenprofilering houtnerf panelen in een RALkleur naar keuze. Volledig geisoleerd en uiterst veilig tegen inbraak.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Elektrische garagedeur, kleur naar keuze” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160423120617/elektrische-garage-deur-kleur-naar-keuze.jpg” active=”active”/] [slide title=”Elektrische garagedeur, kleur naar keuze” image=”https://www.differentdoors.nl/wp-content/uploads/2016/04/elektrische-sectionaaldeur-kleur-naar-keuze.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: