Elektrische garagedeur in clubkleuren

Deze elektrische garagedeur is uitgevoerd in de kleuren van de voetbalclub, geheel naar eigen wens samen te stellen. De garagedeur bevat een vlakke verdeling, gladde panelen in kleur naar keuze met structuurlak.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Elektrische garagedeur, kleuren voetbalclub” image=”https://www.differentdoors.nl/wp-content/uploads/2016/04/elektrische-sectionaaldeur-fc-cranendonk.jpg” active=”active”/] [slide title=”Elektrische garagedeur, kleuren voetbalclub” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160423121211/elektrische-garagedeur-kleuren-voetbalclub.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: