Dubbele openslaande garagedeuren

Voor deze mooie moderne villa heeft Different Doors een volledige houten pui met daarin dubbele houten openslaande garagedeuren mogen verzorgen. Het donkere beslag geeft het een extra stijlvol karakter. De klant wenste een uitstraling die paste bij de rest van de gevelbekleding die op de woning voorzien is. De garagedeuren worden dagelijks gebruikt voor o.a. het in- en uitrijden van de fietsen. Dat is ook de reden geweest om te kiezen voor openslaande garagedeuren.

Dubbele houten openslaande garagedeur

Dit unieke project bevat twee donkere houten openslaande garagedeuren die volledig verwerkt zijn in de gevel. Hierdoor ontstaat er een strak geheel wat perfect bij deze villa past.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren