Automatische sectionaaldeur in gymzaal

Different Doors plaatste deze twee sectionaaldeuren in een gymzaal. Beide deuren hebben een gladde uitstraling met een vlakke profilering. Doordat de deuren geheel automatisch te bedienen zijn is het een ideale oplossing voor een bergruimte in een gymzaal.

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide title=”Automatische sectionaaldeur in gymzaal” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160728155739/sectionaaldeur-in-gymzaal.jpg” active=”active”/] [slide title=”Automatische sectionaaldeur in gymzaal” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160728155800/sectionaaldeur-wit-automatisch.jpg”/] [slide title=”Automatische sectionaaldeur in gymzaal” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160728155810/sectionaaldeur-wit-glad-profiel.jpg”/] [slide title=”Automatische sectionaaldeur in gymzaal” image=”https://s3.amazonaws.com/garagedeuren/20160728155751/sectionaaldeur-met-vlakke-profilering.jpg”/] [slide title=”Automatische sectionaaldeur in gymzaal” image=”http://https://www.differentdoors.nl/wp-content/uploads/2016/07/tweelingdeur-in-gymzaal.jpg”/] [/slider]

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: