Openslaande deuren, vast zijpaneel en zijlicht

Different Doors plaatste deze openslaande deuren met vast zijpaneel, waarin een verticaal zijlicht verwerkt is. Voor een optimale isolatie is HR++ melkglas gebruikt, dat in elk gewenst formaat in het zijpaneel verwerkt kan worden.

HR++ glas in uw garagedeur

Om een optimale isolatie te bereiken kiest u voor HR++ glas. Net als bij dubbel glas bestaan de ramen uit twee tegen elkaar aan gezette glasplaten. Bij HR++ glas zit op een kant van de glasplaten een speciale coating die warmte vasthoudt. Bovendien is de ruimte tussen de glasplaten gevuld met een edelgas. HR++ glas is op dit moment de beste keuze met betrekking tot isolatie.

Different Doors voor uw project?

Different Doors heeft ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van garagedeuren en bedrijfsdeuren door heel Nederland. Bekijk bijvoorbeeld deze openslaande garagedeuren met helder HR++ glas of stijlvolle openslaande garagedeuren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op voor meer informatie. Sneller naar het eindresultaat? Vraag dan meteen offerte aan zodat we onmiddellijk voor u aan de slag kunnen.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren