Elektrische sectionaaldeur in Budel

Elektrisch bediende sectionaaldeur geplaatst in Budel. De sectionaaldeur is uitgevoerd in vlakke panelen in RAL kleur 6009. Deze vlakke panelen verplaatsen zich automatisch in verticale richting. Wilt u graag meer informatie over onze horizontale- en verticale sectionaaldeuren? Bekijkt u dan onze sectionaaldeur-pagina en laat u inspireren!

Wilt u liever een andere garagedeur i.p.v. een elektrische sectionaaldeur laten plaatsen? Bekijkt u dan ook eens onze overige projecten in BudelEen elektrisch openslaande garagedeur of de sectionaaldeur van mahoniehout.

Contact opnemen

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: