Prijzen openslaande garagedeuren

“Wat is de prijs van een openslaande garagedeur?” Dat is een vraag die ons met regelmaat gesteld wordt. U bent op zoek naar een nieuwe garagedeur en heeft geen enkel idee aan welke prijzen u moet denken? Of heeft u al een mooie deur gezien, en wilt u graag weten wat deze openslaande deur kost? Bij Different Doors voorzien wij u graag van een gerichte prijsindicatie.

De kosten van openslaande garagedeuren

Het is vaak moeilijk om op basis van enkele gegevens een prijs voor openslaande deuren te geven. Bij Different Doors werken we namelijk niet met standaard deuren of een standaard prijslijst. Een openslaande garagedeur is geheel naar wens in te vullen en deze wensen bepalen de prijs. Hieronder vindt u een overzicht van opties die bepalend zijn voor de kosten van een garagedeur.

  • De afmetingen van de deur (breedte x hoogte) bepalen voor het grootste gedeelte de prijs.
  • Wilt u uw openslaande deuren in de standaard kleur (RAL 9016) of een kleur naar keuze?
  • Standaard zijn de deuren voorzien van een 3-punt sluiting en als optie kunnen er dievenklauwen worden toegevoegd.
  • De garagedeur kan voorzien worden van ramen (HR++ helder glas, HR++ melkglas of zelfs triple glas)
  • Wilt u dat de monteurs van Different Doors uw oude garagedeur demonteren en afvoeren?
  • Wij bieden tevens de mogelijkheid de binnenafwerking van uw garage te verzorgen.

Openslaande deuren van Different Doors

openslaande deuren vlakke plaat

De openslaande garagedeuren van Different Doors zijn naast de vele opties, standaard voorzien van een aantal handige extra’s. De deuren worden uitgevoerd met een espagnolet dat alleen te openen is wanneer de actieve vleugel open staat en speciale sluitplaatjes die heel eenvoudig gesteld kunnen worden wanneer de deur uitzet of krimpt. Of wat dacht u van de 3-dimensionaal verstelbare scharnieren, uitgevoerd in de kleur van uw deur. Daarnaast zijn al de openslaande deuren uitgevoerd met een stevige SKG*** deurkruk en om klap voetjes onder op de deur. Deze extra’s zitten standaard op de openslaande deuren van Different Doors en zijn inbegrepen in de basis prijs die bepaald wordt door de afmetingen.

Openslaande garagedeuren kunnen worden uitgevoerd in onderhoudsvrij aluminium en staal, of als houten garagedeur. In beide gevallen kunnen we naar wens een landelijke, moderne of klassieke uitstraling voor u realiseren. Met een veelvoud aan panelen, profilering, kleuren, reliëf en houtsoorten creëren we de garagedeur die geheel is afgestemd op uw woning en stijl.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag een offerte aan.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten van openslaande garagedeuren? Vraag dan nu een offerte aan en wij voorzien u binnen 48 uur van een gerichte prijsindicatie. Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden, of direct een prijs ontvangen? Dan kunt u dagelijks contact met ons opnemen op +31 (0)495-470000. Een van onze adviseurs spreekt graag de opties met u door.