Openslaande garagedeuren met vast zijstuk

Openslaande garagedeuren met vast zijstuk

Different Doors produceert onderhoudsvrije, openslaande garagedeuren van topkwaliteit. Perfect geïsoleerd, inbraak werend en geheel op maat gemaakt. Openslaande garagedeuren zijn geheel naar wens uit te voeren. Of u nu horizontale of verticale panelen wenst, met houtnerf of juist glad, smalle of brede profilering? Wenst u graag beglazing in uw garagedeur? Garagedeuren worden aan de hand van uw wensen samengesteld. Ook zijn de openslaande garagedeuren met een vast zijstuk en in iedere gewenste RAL kleur uit te voeren.

Openslaande garagedeur met vast zijstuk

Openslaande deuren zijn mogelijk ook uit te voeren met vast zijstuk. Dit zijstuk kan bestaan uit dezelfde panelen als de openslaande deuren, het kan gedeeltelijk voorzien worden van glas, of het gehele zijstuk kan worden voorzien van glas. Ook is het mogelijk een vast paneel te laten plaatsen met enkel een aansluitende loopdeur. Different Doors werkt geheel op maat en naar wens van de klant. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!
>

Voordelen openslaande garagedeuren van Different Doors

– Perfect geïsoleerd, inclusief het kozijn
– Driedimensionaal verstelbare scharnieren
– Uitlijning van panelen; gelijke verdeling van de panelen
– Optimale veiligheid door het gebruik van espagnoletten, 3-puntssluiting en dievenklauwen
– 10 jaar garantie

Meer informatie en vrijblijvend advies?

Different Doors garagedeuren staat voor hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Niets is standaard en er zijn talloze mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Benieuwd wat Different Doors voor u kan betekenen of wens u graag meer informatie over openslaande garagedeuren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies gesprek! U kunt een email sturen naar: info@differentdoors.nl of bel met een van onze adviseurs: 0495 470 000