Openslaande deuren met ramen

Wat u ook maar wilt of wenst, bij Different Doors is het allemaal mogelijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van ramen in uw garagedeur? Op deze manier krijgt u meer licht binnen en het ziet er ook nog eens mooi uit!

Openslaande garagedeuren met glas

Een openslaande garagedeur met glas zorgt voor extra licht in uw garage, maar daarnaast ook voor een bijzondere en prachtige uitstraling. Wanneer u kiest voor openslaande deuren met ramen, wordt de deur voorzien van HR++ glas. HR-glas wordt voorzien van een dun metaallaagje. Dit metaallaagje houdt de stralingswarmte tegen en zorgt voor een goede isolatiewaarde.

openslaande deuren met ramen

Wilt u graag een garagedeur met glas, maar wilt u niet dat iedereen naar binnen kijkt? Dan hoeft u niet meteen uw wensen uit uw hoofd te zetten. U kunt dan namelijk kiezen voor een garagedeur met melkglas. Zo heeft u wel de voordelen van ramen, maar kan er niemand bij u naar binnen kijken.

Openslaande deuren met ramen op maat gemaakt

Keuze heeft u dus genoeg! Bij Different Doors worden uw openslaande deuren volledig op maat gemaakt. Wilt u graag uw raam vast boven de deur, of juist ernaast? Of voelt u meer voor een openslaande deur volledig voorzien van glas? Twijfel dan niet langer en vul het contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om de voordelen van een openslaande garagedeur te bespreken.

openslaande deuren met ramen vast

U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom. Iedere zaterdag zijn we geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Komt u liever op een andere dag, of in de avonduren? Bel dan naar +31 (0)495-470000 en wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat.