Ontwerp uw eigen openslaande deur!

Een openslaande deur in uw garage volledig naar eigen ontwerp? Welk paneel past het beste bij uw woning? En in plaats van horizontaal heeft u liever verticaal glas in de deur? Dit zijn een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij u bieden bij Different Doors.

Een openslaande deur ontwerpen

Bij Different Doors bent u niet gebonden aan standaard maten, standaard kleuren of een standaard ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat de garagedeur bij u en uw woning past. In een gesprek met een van onze adviseurs wordt u dan ook geheel vrij gelaten in de keuzes die u maakt. Stap voor stap doorloopt u samen met ons het ontwerp proces en wordt er uiteindelijk een tekening gemaakt van de gewenste deur. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de verschillende mogelijkheden bij Different Doors:

De kleur van uw openslaande deur

Een openslaande garagedeur van Different Doors is verkrijgbaar in alle verschillende RAL kleuren. U kunt ervoor kiezen uw kozijn, scharnieren en deur vleugels dezelfde kleur te geven. U kunt ze daarentegen ook voorzien van een andere kleur.

De panelen en verdeling

Het uiterlijk van uw garagedeur wordt grotendeels bepaald door de panelen waar u voor kiest. Past een houtnerf paneel mooi bij uw huis? Of wilt u liever een moderne deur met gladde panelen? U kunt er ook voor kiezen uw panelen te voorzien van een mooie structuur lak.


Naast de verschillende panelen kunt u ook de verdeling van uw deur zelf bepalen. Wilt u uw garagedeur ongelijk verdeeld? Geen probleem bij Different Doors. U kunt zelf aangeven hoe breed u uw deurvleugels wilt hebben.

Een openslaande deur met ramen

Uw openslaande garagedeur van Different Doors kan uitgevoerd worden met glas. U heeft hierbij verschillende mogelijkheden zoals plexiglas, HR++ glas helder of HR++ melk glas. De openslaande deur kan volledig voorzien worden van glas, of enkel boven in de deur. Daarnaast heeft u de keuze uit horizontaal of verticaal glas in de deur.

Advies op maat?

Wilt u graag meer weten over het ontwerpen van uw eigen openslaande deur? Vul dan nu het contactformulier in of bel naar +31 (0)495-470000. U krijgt van ons het juiste advies en de garagedeur die bij u past. We zien u graag in onze showroom in Budel of komen geheel vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.