Kunstof openslaande garagedeuren

Kunststof garagedeuren

Vaak wordt gedacht dat een garagedeur altijd kunststof deuren zijn. Dit is voor een gedeelte waarheid. Bij Different Doors zijn de kunststof openslaande deuren inderdaad gemaakt van kunststof omlijsting, maar sectionaaldeuren zijn daarentegen gemaakt van staal. De keuze tussen deze twee soorten garagedeuren zit in de manier van gebruik en stevigheid.

Kunststof openslaande deurenkunststof garagedeuren

Wanneer u veelvuldig gebruik maakt van uw garagedeur als ingang van uw huis of garage, is het goed om eens te kijken naar de kunststof openslaande deuren. Het voordeel van de openslaande garagedeuren is dat zij niet helemaal geopend hoeven te worden. U kunt uw garagedeur voor een gedeelte openen om naar binnen te gaan. Wanneer u wel de gehele opening wilt gebruiken, bijvoorbeeld om eens uw auto binnen te rijden, is dit ook te realiseren met een enkele beweging.

 

voordelen openslaande garagedeurenVoordelen van openslaande garagedeuren

De kunststof garagedeuren van Different Doors zijn van hoogwaardige kwaliteit. Doordat we ze blijven ontwikkelen, zijn er dan ook een aantal grote verschillen tussen een standaard openslaande deur en de openslaande garagedeuren van Different Doors. De openslaande deuren zijn bijvoorbeeld voorzien van een thermisch onderbroken kozijn. Hierdoor blijft de koude lucht buiten en de warme lucht binnen. Ook worden de deuren standaard uitgevoerd met een RVS handgreep, 3-dimensionaal te verstellen scharnieren en extra veilige sloten. U leest hier alles over in de blog: ‘Voordelen openslaande deuren.’

 

stalen sectionaaldeurElektrische sectionaaldeur van staal

Als u uw garagedeur niet gebruikt als ingang van uw woning, maar alleen om bijvoorbeeld de auto te parkeren, dan zijn de sectionaaldeuren wellicht interessant voor u. De elektrisch bedienbare sectionaaldeuren worden gemaakt van staal, maar hebben de ‘look and feel’ van een kunststof garagedeur. Een sectionaaldeur isoleert een stuk beter dan een kanteldeur en is daarnaast veel beter inbraakwerend.

 

kunststof garagedeuren mogelijkhedenDe verschillende mogelijkheden van kunststof garagedeuren

Bij Different Doors produceren wij kunststof garagedeuren en sectionaaldeuren geheel naar de wensen van de klant. Wilt u graag een openslaande garagedeur met ramen? Of wilt u de twee openslaande vleugels ongelijk verdeeld? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Ook een sectionaaldeur kan uitgevoerd worden met ramen, wat zorgt voor extra licht in uw garage.

 

Meer informatie over kunststof garagedeuren?

Vraagt u zich af welk soort garagedeur het meest geschikt is voor u? Kunt u het beste kiezen voor een kunststof openslaande garagedeur, of toch een elektrisch bedienbare sectionaaldeur? Een van onze adviseurs komt graag een keer geheel vrijblijvend bij u langs. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren. Brengt u liever een bezoek aan onze showroom in Budel, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De showroom is iedere zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Vul nu het contactformulier in, dan plannen wij graag een afspraak met u in.