tuinpoort vernieuwen

Onderhoudsvrije tuinpoorten

Onderhoudsvrije Tuinpoorten

Op zoek naar onderhoudsvrije tuinpoorten? Different Doors maakt uw tuinpoort geheel op maat, passend bij uw huis en omgeving. Onderhoudsvrije tuinpoorten zijn zeer praktisch en naar iedere wens tot uitvoering te brengen. De tuinpoorten kunnen worden voorzien van diverse panelen of houtsoorten en zijn verkrijgbaar in iedere RAL kleur. Poorten kunnen zowel handbediend als elektrisch uitgevoerd worden. Wenst u een mooie, praktische en onderhoudsvrije buitenpoort welke geheel op maat gemaakt wordt en voldoet aan uw wensen? Different Doors levert de poort die bij u past.

Tuinpoorten van Different Doors

De tuinpoorten van Different Doors, ook wel buitenpoorten genoemd, bestaan uit een stalen frame volledig gegalvaniseerd, zodat deze bestand zijn tegen weer en wind. De buitenpoorten zijn van hoge kwaliteit, zijn verkrijgbaar in tien verschillende panelen en uitvoerbaar in elke RAL kleur. Different Doors biedt u 10 jaar garantie all-in op deze buiten poorten.

Een buitenpoort kan met dezelfde panelen als een garagedeur uitgevoerd worden, zodat u één mooi geheel krijgt. Wenst u graag houtnerf panelen of juist glad, smalle panelen of juist vlak, klassiek of juist een moderne uitstraling? Different Doors maakt tuinpoorten geheel naar wens. Deze exclusieve tuinpoorten zorgen voor een prachtig aanzicht van uw huis en tuin.

Buitenpoort, Tuinpoort

Meer informatie over tuinpoorten van Different Doors?

Een goede indruk van de diversiteit van onze projecten krijgt u door Foto’s te bekijken op onze website. U bent bovendien van harte welkom in onze showroom in het Noord-Brabantse Budel. De showroom is elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend zonder afspraak.

Liever gelijk een afspraak maken met onze maatwerk specialist? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. We komen gratis bij u thuis langs om de mogelijkheden voor onderhoudsvrije tuinpoorten te bespreken. Liever een afspraak in de showroom, op een moment dat het u schikt? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)495 470000, of vul hieronder ons offerteformulier in voor een vrijblijvende afspraak.