Onze meest handige deur is de zijwaartse garagedeur. Je kan de deur namelijk met een afstandsbediening vanuit je auto openen en je hebt geen ruimte nodig om de deuren open te slaan. Bovendien kan je snel met bijvoorbeeld een fiets in en uit lopen door de deur een stukje te openen. En ook heb je geen rails en motor aan het plafond van je garage. Dit alles maakt een zijwaartse garagedeur de ideale keuze.

Onderhoudsvrij

We leveren zijwaartse garagedeuren waar u haast geen onderhoud aan heeft. Slechts 2x per jaar en vochtige doek is voldoende. Omdat de deuren gemaakt zijn van staal panelen op een aluminium frame heeft u een stevige deur zonder schilderwerk. De kogel gelagerde wielen garanderen u een soepel te openen deur.

Zijwaartse garagedeuren op maat

Al onze garagedeuren worden op maakt gemaakt. Voor iedere afmeting hebben we een oplossing. Zelfs voor een extra brede dubbele garage. Ook kunnen we zijwaartse garagedeur plaatsen als de zijmuur van uw garage niet haaks loopt.

Keuze in kleur en stijl

U kiest zelf de uitstraling van uw garagedeur. U heeft keuze uit alle RAL-kleuren. Daarnaast heeft u keuze uit 10 paneelbreedtes en afwerkingen. Er kan zelfs glas in uw zijwaartse garagedeur geplaatst worden, waaronder HR++ isolatieglas. En er is meer mogelijk! Wist u dat we ook zijwaartse garagedeuren van massief hout maken?

Met de hand of elektrisch

U heeft keuze uit een elektrische of handbediende garagedeur. In beide gevallen gebruiksvriendelijk! De deur opent en sluit u soepel dankzij de licht lopende gekogellagerde wielen. De elektrische deur opent u gemakkelijk vanuit uw auto met een afstandsbediening, of met een codeklavier.

 

Geen rails/motor aan plafond

Met een zijwaartse garagedeur heeft u geen rails of motor aan het plafond. De deur draait namelijk naar de zijkant weg.


Kwaliteit

Onze onderhoudsarme zijwaartse garagedeuren zijn van de hoogste kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en mechanica. Maar ook de afwerking en montage bepalen de kwaliteit. Dankzij productie op maat en eigen installatieteams kunnen we u een fantastische garagedeur garanderen. Dat maakt onze zijwaartse garagedeuren een uitstekende investering in uw woning.

Garantie

Bij Different Doors krijgt u maar liefst 10 jaar all-in garantie. Als er iets kapot gaat of kraakt, komen we bij u langs om ervoor te zorgen dat uw zijwaartse garagedeur in topconditie blijft. Ook hebben we een herstelteam wat ongelukkige beschadigingen aan uw deur kan komen herstellen.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.


Onderhoudsarme zijwaartse garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle soorten en ieder formaat!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


 

Offerte voor een onderhoudsarme zijwaartse garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan hebt! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op