WK actie Different Doors

Nederland wint het WK voetbal, u een nieuwe garagedeur! Wordt Nederland wereldkampioen tijdens de wereldkampioenschappen voetbal 2014? Dan wint u het totale aankoopbedrag van uw nieuwe garagedeur terug!

Hoe werkt de WK actie?

Hoe maakt u kans op deze fantastische prijs? Besluit voor aanvang van het WK voetbal een deur te kopen bij Different Doors, dan rest u enkel nog het supporteren van onze nationale ploeg op weg naar de finale!

Different Doors maakt het WK voetbal nog spannender door het houden van deze WK actie! U speelt mee voor deze prijs indien u vóór het eerste groepsduel van het Nederlands elftal, 13 juni 2014, uw deur aanschaft bij Different Doors. Op maandag 14 juli 2014, de dag nadat Nederland de finale van het WK voetbal heeft gewonnen, worden de winnaars van deze actie bekend gemaakt. Deelname aan deze actie is alleen mogelijk gedurende de actieperiode van 22 mei tot en met 12 juni 2014.

Meer informatie?

Besluit voor aanvang van het WK voetbal een deur te kopen bij Different Doors en maak kans op deze fantastische prijs, namelijk het terugwinnen van het volledige aankoopbedrag van uw deur! Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar op +31 (0)495-470000.

Klik hier voor de actievoorwaarden.