Garagedeuren voorzien van extra veilige sloten weerstandsklasse 3!

Optimale veiligheid en hoge kwaliteit garagedeuren.

Voor veel mensen is het hedendaags erg belangrijk dat de garagedeur beschikt over een perfecte veiligheid. Vaak grenzen garagedeuren direct aan huis en / of bergt u waardevolle spullen op in uw garage, waardoor optimale veiligheid tegen inbraak van groot belang is. Alle garagedeuren van Different Doors zijn voorzien van optimale veiligheid. Voor Different Doors is het erg belangrijk enkel garagedeuren van hoge kwaliteit en een goede veiligheid aan te bieden. Zo onderscheid Different Doors zich van concurrenten doordat de garagedeuren standaard reeds voorzien zijn van noodzakelijke veiligheidsopties.

De onderhoudsvrije openslaande garagedeuren van Different Doors bestaan uit stalen panelen en een aluminium kozijn. De panelen zijn 60 mm. dik en de deur is voorzien van een stalen kokerslot. Dit maakt de openslaande garagedeuren vele malen veiliger, doordat het stalen kokerslot niet onmerkbaar uit te boren is. Ook zijn de deuren standaard voorzien van espagnoletsluitingen, wat er voor zorgt dat de deur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is. Een espagnolet dient 180° te draaien om de passieve vleugel te kunnen openen. Het espagnolet systeem is velen malen veiliger dan het veel gebruikte standaard schuifsysteem. In tegenstelling tot het schuifsysteem kunnen de garagedeuren niet van buiten af of wanneer de deuren gesloten zijn geopend worden.

Extra veiligheidsopties

Daarnaast kunnen openslaande garagedeuren voorzien worden van een extra veilige driepuntsluiting, zodat de deuren middels haaksloten op drie punten vergrendeld kunnen worden. Voor extra veiligheid zijn de openslaande garagedeuren nog verder uit te breiden met het plaatsen van dievenpennen aan de scharnierzijden. Openslaande garagedeuren worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. U kunt dus zelf aangeven over welke veiligheidsopties uw deur dient te beschikken.

Sloten met weerstandsklasse 3!

De sloten van openslaande garagedeuren van Different Doors hebben weerstandsklasse 3 doorstaan en beschikken dus over SKG***. Dit wil zeggen dat de garagedeuren over een extreme veiligheid, kwaliteit en inbraakwerendheid beschikken.

Op zoek naar uiterst veilige garagedeuren aansluitend bij uw wensen? Neem contact op met Different Doors voor meer informatie en vrijblijvend advies. Different Doors produceert de garagedeur afgestemd op uw wensen. U kunt telefonisch contact opnemen op 0495-470000 of een email sturen naar info@differentdoors.nl.