Geïsoleerde openslaande deuren

Bent u op zoek naar mooie, goed geïsoleerde openslaande deuren? Dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres.

Uniek: een thermisch onderbroken kozijn

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden perfect geïsoleerd door middel van een thermisch onderbroken kozijn (geïsoleerd kozijn). Het buiten- en het binnen kozijn worden gescheiden door een kunststof kamer. In de kunststof kamer ontstaat stilstaande lucht, waardoor de koude lucht buiten blijft en de warme lucht binnen. Toch blijft het kozijn maar 6 centimeter dik.

geïsoleerde openslaande deuren

Goed geïsoleerde openslaande deuren

Om 100% geïsoleerde openslaande deuren te creëren, wordt er bij Different Doors ook gedacht aan de openingen rondom het kozijn en de deur. Om ook deze ruimtes tocht vrij te houden, wordt er tussen het kozijn en de muren het speciale materiaal compriband bevestigd. De compriband zwelt op wanneer de temperatuur stijgt en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Op deze manier is een openslaande deur van Different Doors altijd perfect geïsoleerd!

Meer informatie?

Benieuwd naar wat Different Doors u nog meer te bieden heeft? Hoe Different Doors zijn 10 jaar garantie op de deur waar kan maken? Of wat de voordelen zijn van een openslaande garagedeur van Different Doors? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.