Garagedeuren met loopdeur

Is uw oude garagedeur aan vervanging toe? Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur, maar weet u nog niet precies wat voor garagedeur het best bij uw wensen past? Er zijn diverse varianten garagedeuren, passend bij verschillende situaties en wensen. Garagedeuren met loopdeur, garagedeuren elektrisch, garagedeuren openslaand, maar wat sluit het beste aan bij uw situatie?

”Wij gebruiken de garage enkel als doorgang en om fietsen binnen te zetten.”

Vormt uw garage een doorgang naar de woning zelf en wordt deze meerdere malen per dag betreden, dan zijn garagedeuren met loopdeur of openslaande deuren een praktische oplossing voor u. Op deze manier kunt u gemakkelijk gebruik maken van de loopdeur en dient u niet de gehele garagedeur te openen, wanneer u in en uit gaat. Ook (brom)fietsen of andere tweewielers gaan gemakkelijk in en uit door enkel gebruik te maken van de loopdeur. Garagedeuren met loopdeur zijn een ideale oplossing voor mensen die veelvuldig gebruik maken van de garagedeur als doorgang in plaats van het binnenzetten van de auto.

Garagedeur met loopdeur of openslaande deuren? Wat zijn de verschillen:

Openslaande garagedeur (loopdeur)Garagedeuren met loopdeur zijn ook wel te omschrijven als sectionaaldeur met een naastliggende loopdeur. De garagedeur kan indien gewenst voor de auto naar boven ‘rollen’. Is dit niet nodig, dan opent u enkel de geïntegreerde loopdeur om in en uit te gaan. Een andere oplossing kunnen openslaande garagedeuren zijn. Openslaande garagedeuren nemen geen bovenruimte van uw garage in beslag, doordat er geen rails gemonteerd dient te worden. Openslaande garagedeuren bestaan uit twee deuren, één actieve loopdeur en één deur die vast staat, maar wel geopend kan worden. Daarnaast geven openslaande deuren uw garage een prachtige, stijlvolle uitstraling en zijn ze voorzien van perfecte isolatie en veiligheid.

”Wij gebruiken de garage voor het binnen zetten van onze auto”

Wanneer u de garage gebruikt voor het binnen zetten van uw auto zijn elektrische garagedeuren een praktische oplossing voor u. Met een handige afstandsbediening laat u de garagedeur vanuit uw auto al open en dicht gaan. Elektrische garagedeuren kunnen indien gewenst voorzien worden van een draadloze drukknop aan de binnenzijde en een codeklavier aan de buitenzijde. Op deze manier kan ook zonder de handzender de deur geopend en gesloten worden. Bij genoeg ruimte kunt u ook kiezen voor een elektrische garagedeur en naastliggende loopdeur.

 

Different Doors: Talloze mogelijkheden, op maat gemaakt

Garagedeuren van Different Doors worden op maat gemaakt en geheel naar wens geproduceerd. Door de talloze mogelijkheden weten wij de garagedeur te produceren die bij uw situatie en wensen past.

Vrijblijvend meer informatie en passend advies?

Graag meer informatie en advies omtrent garagedeuren? Garagedeuren met loopdeur? Openslaande garagedeuren? Elektrisch of handbediend? Onze adviseurs bekijken graag samen met u de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen op 0495 470000, een email sturen naar info@differentdoors.nl of vul het contactformulier in. Neem gerust contact met ons op.

Uniek bij Different Doors

Alle deuren maken wij volledig op maat. We luisteren naar uw wensen en behoeften en adviseren de deur die daar het beste bij past.

Garagedeur (sectionaal)

Veiligheid

Een garagedeur moet veilig zijn. Alle moderne garagedeuren voldoen aan de eisen van de politie.

Openslaande garagedeur

Optimale isolatie

Onze deuren zijn extra goed geïsoleerd.

Zijwaartse sectionaaldeur

Geen rails/motor aan het plafond

Met onze moderne zijwaartse deuren heeft u geen rails of motor aan het plafond. De deur rolt naar de zijkant weg.

Volledig op maat gemaakt

Alle deuren worden volledig op maat gemaakt. We kijken naar uw wensen en zorgen dat de deur bij uw huis past.