Ondernemer van het jaar 2013 – nominatie

Different Doors is, samen met twee andere bedrijven, genomineerd voor de verkiezing tot ‘ Ondernemer van het jaar 2013 – Cranendonck ‘.

Ondernemer van het jaar Cranendonck

Na de successen in 2009 en 2011 zal op 9 november 2013 voor de derde keer de titel ‘Ondernemer van het jaar Cranendonck’ uitgereikt worden. Tijdens de feestavond gaat Different Doors zich kort presenteren, worden er vragen gesteld en zal de jury uiteindelijk de winnaar bekend maken. Het team van Different Doors voelt zich vereerd met deze nominatie!

ondernemer van het jaar nominatie 2013

Organisatie en thema

De organisatie is in handen van Kiwanis Cranendonck en Vrienden van het Schepenhuis. De avond zal in het teken staan van het thema: ‘Ondernemen in roerige tijden’. In de gemeente Cranendonck worden ook in de turbulente tijden nieuwe initiatieven ontplooid en kansen gepakt. Different Doors is dagelijks bezig met het verder ontwikkelen en vernieuwen van haar producten.

Goede doelen 2013

Het evenement wordt onder andere georganiseerd om het economisch klimaat in de gemeente Cranendonck te ondersteunen en stimuleren. Tegelijkertijd wordt er geld ingezameld voor de volgende goede doelen:

  • Stichting Leergeld
  • IJsbaan Markt Budel
  • Bibliotheek Cranendonck

Zaterdag 26 september is de jury op bezoek geweest in de showroom van Different Doors.
Hieronder vindt u enkele foto’s van deze morgen.