Beurs Eigen Huis Jaarbeurs Utrecht

Beurs ‘Eigen Huis’ Jaarbeurs Utrecht, 17-19 oktober van 10.00 – 17.00 uur.

Different Doors is ook dit najaar weer terug te vinden op de beurs Eigen Huis (ver)bouwen + inrichten. De grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland voor eenieder met bouw- en verbouwplannen.

Hebt u plannen voor het (ver)bouwen van uw garage en bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Different Doors is totaalaanbieder op het gebied van garagedeuren. Ruim aanbod aan deuren, volledig op maat gemaakt en aan uw wensen aangepast. Oneindig veel mogelijkheden op het gebied van uitvoering, paneel, kleur, beglazing, isolatie en veiligheid.

Tijdens de beurs tonen we u diverse uitvoeringen in openslaande garagedeuren en unieke houten garagedeuren. Zowel horizontaal als verticaal geprofileerd, met en zonder glas uitgevoerd en houten garagedeuren geïntegreerd in een gevel. Kortom een perfecte gelegenheid om deze unieke garagedeuren met eigen ogen te komen aanschouwen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij voorzien u graag van meer informatie en vrijblijvend advies.
>

Different Doors, Hal 7, stand B62

Komt u volgend weekend ook naar de beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht? Wij zien u graag terug op onze stand! Bezoek Different Doors in hal 7 op standnummer B62. Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Gratis Entreekaarten

Bij interesse, wij hebben nog enkele gratis entreekaarten! Neem snel contact met ons op en wij zorgen dat de entreekaarten u worden toegezonden.