Garagedeuren bekleed met Trespa

Different Doors levert ook garagedeuren bekleed met Trespa. Trespa biedt talloze mogelijkheden in ontwerp en design, waardoor de Trespa deuren geheel naar uw wens ontworpen en geproduceerd worden. Een uniek en innovatief resultaat!

Eigenschappen van Trespa

Trespa is een veelgebruikt materiaal in onder andere gevelbekleding. Trespa is daarnaast uiterst geschikt voor het bekleden van garagedeuren. Het materiaal biedt tal van ontwerpmogelijkheden en kleuren, zodat het ontwerp van uw garagedeur met Trespa volledig op uw wensen af te stemmen is. Trespa bestaat uit robuuste platen, welke goed weersbestendig zijn en geen extra beschermlagen behoeven. Zon en regen heeft geen enkel effect op het plaatoppervlak en een lange levensduur is gegarandeerd. Ook is Trespa eenvoudig te combineren met andere bouwmaterialen.

Sectionaaldeuren in één lijn met de wand

Trespa is uitermate geschikt voor het bekleden van gevels en garagedeuren, waardoor garagedeuren op een sublieme wijze geïntegreerd kunnen worden in een Trespa gevel. De met Trespa beklede garagedeur valt dan geheel, in één lijn weg in de met Trespa beklede gevel, met als resultaat een uniek en prachtig geheel. Wanneer de geïntegreerde sectionaaldeur gesloten is, ziet u een prachtige Trespa gevel, zonder duidelijke sporen van de sectionaaldeur.

Garagedeuren van Different Doors

Different Doors biedt u een uitgebreid assortiment aan garagedeuren, altijd geheel op maat gemaakt. U kunt bij ons terecht voor sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren, zijwaartse garagedeuren, verticale garagedeuren, vervaardigd uit onderhoudsvrije materialen, hout of Trespa. Elke garagedeur wordt geheel op maat ontworpen en geproduceerd. Overweegt u Trespa als materiaal voor uw gevelbekleding en/of garagedeur(en)? Onze maatwerkspecialist gaat graag met uw wensen aan de slag met een gepersonaliseerd ontwerp.

Meer informatie?

Voor meer informatie of vrijblijvend advies over garagedeuren bekleed met Trespa kunt u altijd contact opnemen met Different Doors. Wij leggen graag de mogelijkheden aan u voor. We komen graag bij u langs en ook bij ons bent u van harte welkom. Vul ons offerteformulier in of bel ons op: 0495 470 000, en we plannen graag een afspraak met u in. Liever vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom? Zonder afspraak bent u op zaterdagen tussen 10:00 en 16:00 van harte welkom.

Bekijk onze contactgegevens of vraag een offerte aan voor een afspraak met onze maatwerkspecialist.