Garagedeuren bekleed met hout? Vraag het Different Doors!

Garagedeur bekleden met hout? Of een compleet houten deurblad? Vraag het Different Doors!

Op zoek naar een garagedeur bekleed met hout? Different Doors biedt een betere oplossing. Wij bekleden uw garagedeur niet met hout, maar produceren het gehele deurblad van hout. Waarom is dat beter? Lees er alles over in deze blog.

Houten garagedeuren

Vele aanbieders bekleden stalen garagedeuren met hout. Op langere termijn is dit niet de perfecte oplossing. Zoals u wellicht eerder gehoord heeft blijft hout altijd werken en staal totaal niet. Wanneer u werkende houten delen op een stalen deurblad gaat monteren zal dit krom trekken wat het resultaat niet ten goede zal komen.

Different Doors produceert compleet houten deurbladen van elk houtsoort. Het hout wordt eerst optimaal gedroogd in een droogkamer, zodat het hout nog maar een minimale werking bevat. Daarna wordt van dit hout het deurblad van gemaakt. Op deze manier kan er topkwaliteit gegarandeerd worden.

Garagedeur bekleden met hout

Specialist in houten garagedeuren

Different Doors is specialist op het gebied van houten garagedeuren. Wij leveren geen garagedeuren bekleed met hout, maar houten garagedeuren met een compleet houten deurblad. Ook uw gevel kan geheel mee bekleed worden met hetzelfde hout als uw garagedeur. De houten garagedeur en houten gevel sluiten perfect op elkaar aan, waardoor een mooi strokend geheel verkregen wordt.

Meer informatie over garagedeuren bekleed met hout en totaal houten garagedeuren?

Op zoek naar een garagedeur bekleed met hout of een geheel houten garagedeur? Neem gerust contact op met Different Doors. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de vele opties betreft houten garagedeuren en voorzien u graag van meer informatie en passend advies.