Houten zijwaartse garagedeuren

Een zijwaartse garagedeur is bijzonder praktisch in gebruik. Doordat de deur naar de zijkant opengaat kunt u al doorlopen wanneer de deur slechts een klein stukje geopend is. Met een zijwaartse sectionaaldeur heeft u dus geen loopdeur meer nodig! U opent steeds de deur zo ver als nodig is om naar binnen of buiten te gaan.

In elke houtsoort, in elke stijl

Naast onze onderhoudsvrije zijwaartse sectionaaldeuren kunt u bij Different Doors ook kiezen voor houten zijwaartse garagedeuren. U heeft daarbij keuze uit talrijke stijlvolle houtsoorten, elk met een eigen karakter. Met keuze uit alle houtsoorten, diverse profielen en panelen met horizontale of verticale profilering stelt u een garagedeur samen passend bij uw woning. Of u nu op zoek bent naar een landelijke, klassieke of juist moderne zijwaartse sectionaaldeur, Different Doors helpt u uw wensen te realiseren.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze houten zijwaartse sectionaaldeuren:

Garage- en loopdeur in één
Een zijwaartse deur opent u zo ver als nodig is. U heeft geen loopdeur nodig en hoeft uw garage niet volledig te openen.

Iedere houtsoort mogelijk
Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en sfeer. Bij Different Doors heeft u keuze uit alle denkbare houtsoorten.

Elk ontwerp mogelijk
Uw ideeën worden werkelijkheid met Different Doors! Wij denken met u mee en maken elk ontwerp mogelijk.

Handbediend of elektrisch
U kiest zelf voor een elektrische of handbediende zijwaartse sectionaaldeur. In beide gevallen gebruiksvriendelijk!

 

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de houten zijwaartse garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen