Wilt u uw bestaande voordeur vervangen door een nieuwe houten voordeur dan kunnen wij die geheel naar uw wens produceren en plaatsen. In onze eigen fabriek produceren wij de voordeur vervolgens. Deze wordt vakkundig bij u geplaatst door de monteurs van Different Doors.

Beveiligd tegen inbraak

De sectionaal garagedeuren van Different Doors beschikken over de juiste veiligheidskenmerken. Deze kunnen worden uitgebreid naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse ***. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd goed afgesloten.

Lees meer over beveiliging

Zeer goed geïsoleerd

De automatische garagedeuren van Different Doors kunnen desgewenst extra goed worden geïsoleerd. Different Doors voert sectionaaldeuren uit met panelen tot wel 60mm. Voor een nog betere isolatie dan bij standaardpanelen van 40mm.

 

Lees meer over isolatie

Eenvoudig in gebruik

Uw deur van binnen openen gaat eenvoudig met een draadloze drukknop aan de binnenzijde van uw garage. Dankzij een solide en betrouwbare garagedeurmotor opent de deur soepel en vlot, ook op afstand en vanuit uw auto.

Lees meer over het gebruiksgemak

Keuze uit alle houtsoorten en bewerkingen

Uniek is onze omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen.


Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de voordeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op iedere voordeur van Different Doors.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs”

Nadat onze deur leverancier bevestigde dat de voordeur niet op tijd kom worden geleverd, belde wij different Doors. Voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Na inmeten en kundig advies is de deur binnen drie weken geleverd. Helemaal naar wens. Bij keuzes voor een leverancier moet je een goed gevoel hebben. Dat hebben wij direct vanaf het eerste contact gehad, goede service, meedenken en kundige medewerkers. En, niet geheel onbelangrijk: dit alles tegen zeer concurrerende prijs. Dank team Different Doors

– Sanny & Jeroen

Lees meer verhalen van klanten

Houten voordeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en garagedeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


 

Offerte voor een houten voordeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan hebt! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op