Een houten voordeur op maat is de ultieme blikvanger!

U heeft een mooi huis waar u trots op bent.  Met een houten voordeur op maat van Different Doors maakt u het plaatje compleet!  Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide portfolio van houten voordeuren.   U zult zien dat u een ruime keuze heeft in stijlen en houtsoorten.

Precies op maat en in de stijl van uw voorkeur

Wanneer u in ons portfolio eenmaal dé houten voordeur van uw dromen heeft gevonden, dan kunt u zelf een ontwerp aanleveren. Ook is het mogelijk om een houten voordeur op maat te vervaardigen naar de specificaties van bijvoorbeeld uw architect.  Onze specialisten bespreken graag met u hoe we het ontwerp ook daadwerkelijk gaan realiseren.

U kiest zelf !!

Onze houten voordeuren op maat zijn leverbaar

  • in iedere houtsoort, waaronder eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie.
  • in ieder motief: verticaal, horizontaal, visgraat
  • in de gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen
  • zowel als enkele als dubbele deur in iedere hoogte en breedte.
  • met deurbeslag naar keuze
  • met zelfs plaatsing in een aluminium kozijn als mogelijkheid.

Veel gekozen houtsoorten

Een nieuwe voordeur in alle houtsoorten leverbaar!


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Service en onderhoud; ook ná plaatsing !

En als de houten voordeur op maat eenmaal vakkundig is geplaatst geven wij een 10 jaar all-in garantie!  Want, hoe robuust onze  deuren ook zijn, wij kunnen niet garanderen dat er nooit iets kapotgaat. Wat we wel kunnen, is het snel oplossen van schades en storingen. Indien mogelijk, vindt in spoedgevallen reparatie of vervanging  plaats binnen 24 uur.

Wilt u een houten voordeur op maat  kopen of meer informatie over onze deuren? Neem dan vooral contact met ons op! We helpen u graag verder.

Facetime gesprek tijdens Corona crisis, werkte prima!

Langs deze weg willen mijn vrouw en ik je bedanken voor de wijze waarop wij, ondanks de huidige beperkende mogelijkheden a.g.v. de Corona crisis, toch goede zaken hebben kunnen doen. Jouw oplossing om het eerste oriënterende gesprek via face time te voeren in plaats van fysiek, werkte prima!! Ondanks dat wij een leeftijd hebben waarin face- timen en computers niet tot onze eerste levensbehoefte hoort, om het zo maar even te zeggen, verliepen de gesprekken makkelijk en al gauw vertrouwd. Wij danken je hierbij nogmaals voor de snelle en accurate wijze waarop je onze wensen kon invullen.Dit heeft geresulteerd in de offerte die wij zojuist hebben ondertekend. Wij hebben alle vertrouwen in een positieve voortzetting van onze relatie met als resultaat een mooie voordeur met kozijn!

Lees meer verhalen van klanten