elektrische houten garagedeur

Elektrisch houten openslaande deuren als sectionaaldeur

Houten sectionaaldeur met de uitstraling van openslaande houten deuren

De uitstraling van houten openslaande garagedeuren en het gemak van een sectionaaldeur? Different Doors maakt dat mogelijk. Different Doors produceert prachtige houten sectionaaldeuren, bijna niet te onderscheiden van elektrisch openslaande houten garagedeuren. Zo geniet u van houten garagedeuren met de uitstraling van elektrisch openslaande deuren en profiteert u optimaal van gemak, isolatie en veiligheid. Houten sectionaaldeuren zijn van hoge kwaliteit en beschikken over hoge isolatiewaarde, veiligheid en duurzaamheid.

Tot in de kleinste details uw wensen gerealiseerd

Houten sectionaaldeuren worden geheel naar wens en op maat geproduceerd. Zo kunt u zelf aangeven in wat voor stijl u de deuren uitgevoerd wenst. Bent u op zoek naar houten garagedeuren met een klassieke uitstraling of juist een moderne uitstraling? Uitgevoerd met HR++ glas? Uitgevoerd met horizontale of verticale latten? De houten deuren worden aan de hand van uw wensen geproduceerd, passend bij uw woning en situatie. De deuren zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur, oneindige bewerkingsmogelijkheden, elk gewenst formaat, houtsoort, profiel en verdere afwerking. Kortom, u kunt tot in de kleinste details uw wensen laten realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle houten deuren zijn voorzien van het FSC-keurmerk en u profiteert van 10 jaar garantie.

Gespecialiseerd in elektrisch houten garagedeuren

houten-sectionaal-deuren-openslaandDifferent Doors is gespecialiseerd in het produceren en monteren van houten sectionaaldeuren en weet dit mogelijk te maken met een minimale inbouwruimte van 120 mm. De houten sectionaaldeuren zijn elektrisch bedienbaar en worden uitgevoerd met een uiterst betrouwbare en veilige aandrijving. Op deze manier profiteert u van een houten sectionaaldeur van hoge kwaliteit en veiligheid, elektrisch te openen, minimaal ruimte verlies én van de uitstraling van elektrisch openslaande houten garagedeuren.

 

Meer informatie en vrijblijvend advies?

Graag meer informatie over de talloze mogelijkheden op het gebied van houten garagedeuren en de mogelijkheden voor houten garagedeuren met de uitstraling van openslaande garagedeuren? Neem contact op met Different Doors. Wij bespreken graag samen uw wensen, kijken naar de mogelijkheden en voorzien u graag van meer informatie en advies.