Een hardhouten voordeur met kozijn voor uw huis

Geef uw huis een natuurlijke uitstraling door een hardhouten voordeur met kozijn te laten maken. Hout geeft uw huis een frisse, natuurlijke look. Uw voordeur zal de blikvanger van uw huis zijn! U kunt zelf kiezen tussen 10 verschillende houtsoorten, de afmetingen, de stijl en de kleur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees vooral verder!

Waarom kiezen voor een hardhouten voordeur met kozijn

Hout is een natuurlijk product wat altijd een prachtig materiaal blijft om mee te werken. Door hout te verwerken in uw huis creëert u meer karakter. Kies zelf welke houtsoort u het mooist vind of laat ons u daarbij ondersteunen. Heeft u bepaalde eisen of wensen? Geen probleem! Bij Different Doors houden we van een uitdaging. Daarnaast willen we er alles aan doen om de voordeur te maken waar u naar zoekt.

Voordelen van hardhout;

  • Sterk
  • Veerkrachtig
  • Duurzaam
  • Geeft uitstekende isolatie
  • Prachtige, unieke uitstraling

Ruime keuze uit verschillende typen hardhout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Waarom onze klanten kiezen voor Different Doors

Different Doors is gespecialiseerd in het maken van deuren op maat en heeft al jarenlange ervaring. We kennen de fijne kneepjes van het vak. Elke klant krijgt persoonlijk advies van onze adviseurs die ervoor zorgen dat u de hardhouten voordeur met kozijn krijgt die u wilt hebben. De klant staat bij ons altijd voorop. We zoeken graag samen naar de mogelijkheden en vinden het ook belangrijk dat we dit samen doen. Daarnaast houden we van een uitdaging. Alles is mogelijk!

Kies ook voor een op maat gemaakte garagedeur

Naast een hardhouten voordeur met kozijn kunt u ook denken aan een bijpassende garagedeur. Ook deze kunt u op maat bij ons laten maken. Houten deuren geven uw woning een natuurlijke, frisse uitstraling. Door zowel de voordeur als de garagedeur in dezelfde houtsoort te hebben wordt uw huis een geheel. U kunt bij Different Doors uit dezelfde houtsoorten kiezen als bij onze houten voordeuren. Daarnaast kunt u kiezen tussen 3 verschillende soorten garagedeuren. Een houten openslaande garagedeur, een houten sectionaaldeur of een houten garagedeur in gevelbekleding.

Lees hier meer over onze houten garagedeuren. Heeft u verder nog vragen voor ons? Neem dan vooral contact met ons op! We helpen u graag verder.

Prachtig resultaat

We zochten naar een houten voordeur en garagedeur voor in de aluminium kozijnen van ons nieuw te bouwen huis en kwamen in contact met Different Doors. Sil gaf ons zeer goed advies en kon de offerte direct achterlaten, erg efficiënt. Het is maatwerk en het vriendelijke team heeft ons door het traject geloodst. Zeer behulpzaam en meedenkend waarmee we de uitdagingen konden oplossen. Het eindresultaat is prachtig en kijk terug op een fijne samenwerking. Dank daarvoor!

Lees meer verhalen van klanten